Свържи се с нас:
0886 401 409

Буйки КК


Бебешките буйки са първите обувчици, които се озовават върху детското краче, затова изискванията към тях са по-високи и различни от тези на останалите продукти в обувната промишленост. Специалистите на „Колев и Колев” отговориха на специфичните потребности на прохождащите, създавайки иновативната буйка КК. Тя е неимоверно лека и мека, с лицева част изпълнена от микрофибър и каучуково ходило. Ципът, който минава през средата на ходилото я прави лесна за обуване върху пухкавото, несвикнало с обувки бебешко краче. Широката и заоблена предна част осигурява необходимата свобода на движение на пръстчетата за по-голямо удобство.

То се гарантира и от меката яка, предпазваща глезена при първите несигурни и нестабилни стъпки. Накрайниците на циповете, изработени от специална пластмаса, отговарят на специфичните изисквания при изработка на детски стоки.

Хастарът на обувчиците изработен от висококачествен микрофибър обгръща нежно стъпалото, а подвижната стелка улеснява избора на размер. Фините и качествени материали без наличие на хром VI и никел са подбрани с грижа, за да са безопасни за мъничетата и да не излагат на риск здравето им. Наред с това те са лесни за почистване с миещ препарат и вода, затова запазват добрия си външен вид и след продължителна употреба. С тях може бързо да обуете детето си и да му осигурите комфорт при пълзене и ходене. Изборът на буйки КК дава спокойствие и сигурност за първите стъпки на детските крачета.

Сравнение на продукти