Свържи се с нас:
0886 401 409

Меню
Меню

Начини на плащане

Чрез наложен платеж, при доставка

Избраните от Вас артикули от електронния магазин на „Колев и Колев”, заедно с предвидените разходи за транспорт, можете да заплатите с наложен платеж. Заплащането става директно на куриера при получаване на стоките. Услугата е валидна само за територията на Република България.

Чрез банкова карта

Избраните от Вас артикули от електронния магазин на „Колев и Колев”, заедно с предвидените разходи за транспорт, можете да заплатите предварително чрез дебитна или кредитна карта, валидна на територията на Република България( MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY). За да извършите успешно плащане е необходимо:

 1. Да се регистрирате като клиент
 2. Да изберате стока(и) и количество
 3. Да изберате метод на доставка (или да попълните адрес за доставка)
 4. Да натиснете бутон “Поръчай“
 5. Да изберате метод на плащане (ако са налични повече от един)

При заплащане с карта:

 • Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (Postbank), където въвеждате данните на вашата карта.
 • Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.
 • При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
 • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
 • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
 • При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.
 • Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).  Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.

Данни на клиенти

 • Картови данни „Колев и Колев” като търговец няма достъп до тези данни, а само обслужващата ни банка.
 • Автентикационни данни „Колев и Колев” като търговец няма достъп до тези данни, а само банката Издател на картата.
 • Клиентски данни необходими за доставка. Включват име, адрес, телефон и електронна поща за попълване на коректни данни за доставка или за връзка с клиента при необходимуст от уточняване на параметри по заявката.

За да Ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява, чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

Автентичността на вашата карта се проверява, чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).

В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Чрез PayPal

Избраните от Вас артикули от електронния магазин на „Колев и Колев”, заедно с предвидените разходи за транспорт, можете да заплатите предварително, чрез системата на PayPal.

Сравнение на продукти