Свържи се с нас:
0886 401 409

Меню
Меню

Обувки КК

 

ОБУВКИ КК

 

За най-малките, проходили току-що

обувките КК са съобразени с несигурността и нестабилността на първите стъпки. Те притежават висока мека яка, която не наранява глезените и подсилена пета, осигуряваща по- голяма стабилност. Широката предна част гарантира необходимото движение на пръстите и създава чувство за комфорт. Ходилата са максимално леки и гъвкави, за да не се усещат от крачетата на малчуганите.

За децата между четири и шест години

моделите се разработват с идеята да бъдат достойни партньори в непрестанните игри, както в детската градина, така и в парка. Използват се каучукови износоустойчиви ходила, които не позволяват подхлъзване и имат добро сцепление с външните настилки. Преобладават спортните обувки за по-голямо удобство при движение, както и моделите с каишки с велкро за бързо обуване и стабилност.

За децата в училищна възраст

се конструират обувки, които да осигуряват комфорт и целодневна защита на крака, да издържат на игрите по футбол и народна топка в училищния двор. За целта се използват естествени хастари, гъвкави подметки, дишащи материи. Обръща се специално внимание на дизайна –да бъде в крак с модните тенденции, да се харесва на тинейджърите и да развива естетическия им усет за красива и стилна обувка.

За цялото семейство

разработихме нова линия „Mini me“, с която обуваме от най-малките до по-големите. Именно така най-добре всеки родител ще усети комфорта на обувките, които купува за своите деца. Предламе на възрастните да влязат в обувките на по-малките. 

 

Сравнение на продукти